Black Magic Escape Room

Black Magic Escape Room

Fii vrăjitor pentru o oră! Intră în atmosfera camerei Black Magic și trăiește una dintre cele mai tari aventuri escape room din București!

Cu desaga în spate, călare pe armasar, te îndrepți cu groază către Pădurea Bântuită, unde, într-o colibă păzită de lilieci turbați și lupi, trăiește cea mai temută creatură de pe fața pământului: Regina Magiei Negre.

Ai primit poruncă de la Rege să aduci poțiunea magică, licoare ce îi va oferi tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Fără viață vei rămâne și tu dacă nu îi aduci poțiunea care îl va face nemuritor.

Înaintezi prin pădurea deasă, printre jivine și păsări de noapte, cu inima cât un purice.Prin ceața groasă vezi o luminiță și știi că ai ajuns. Aștepți ascuns printre tufișuri. Știi că va pleca să culeagă ierburi și rădăcini din Valea Oaselor.

O vezi ieșind din cocioabă și te încumeți să intri. Ai doar o oră pentru a găsi licoarea magică. Nu poți risca să te prindă, și nici să nu găsești poțiunea magică. Cu mâinile tremurânde începi să scotocești printre ulcele, sticluțe, ierburi uscate și mărunțișuri de tot felul…

Rezervă Black Magic

Dificultate:

75-mic

Număr jucători: 2-6 persoane

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Am jucat 2 din cele 3 camere de la 60 Minutes. Black Magic și Prison Break. Ambele sunt extraordinare – atât povestea cât și setup-ul. Toate camerele sunt executate foarte atent și cu multă atenție. Merită să mergeți.”
Marius Chirita
„Super tare, am încercat Prison Break și Black Magic. Am simțit că poveștile sunt reale, am trăit emoții pe tot parcursul jocului. Mi se pare pe departe cel mai reușit Escape Room din București. Recomand cu drag tuturor.”
Ghiță Daniel Răzvan
„Experiență senzațională. O descoperire extraordinară! Suntem un grup de prieteni cărora le plac experiențele escape room și putem să spunem cu siguranță că 60 Minutes este una dintre cele mai bune pe care le-am găsit până acum în București.”
Lorena Ioana Cornea
„Black Magic Escape Room. Pentru prima dată într-un escape room. O experiență diferită de cea a jocurilor software. A fost foarte palpitant pentru copii și provovator pentru adulți. Vom reveni, cu siguranță. Bună treabă, felicitări, 60 Minutes Escape Room!”
Florin S
Experiența a fost extraordinară, jocul foarte provocator și instructiv. De fapt, este un mod de a avea experiențe culturale și sociale într-un mod sigur și edicativ. Pentru mine a fost ca o „întlnire oarbă”, ca să spun așa, studenții mei ai ales acest loc. Am fost reticent la început, dar totul a ieșit foarte bine. Încercați! Camera Black Magic este foarte potrivită pentru familie și copii. Felicitări!”
2florin
„Un setup foarte interesant și inteligent realizat. Au trei camere cu teme complet diferite. Am fost în două camere și ambele erau realizate cu extrem de multă atenție la detalii, iar materialele folosite erau de calitate. Camerele – Prison Break și Black Magic – au un decor foarte plăcut și chiar trebuie să ai o echipă pentru a rezolva puzzle-urile.”
Marius C
„Nu ratați Black Magic! Black Magic – intri în casa magiei negre pentru a găsi poțiunea vieții eterne pentru rege. Decorată într-un stil excepțional, camera asta chiar și miroase magic! Puzzle-urile sunt cursive și se potrivesc tematicii camerei, o parte dintre acestea sunt electronice, o parte conțin lacăte. Ne-a plăcut fiecare cameră, puzzle-urile combinate cu un design excepțional și cu o poveste excelentă. Recomand cu căldură!”
Jadzia Dax
„Excelent” Super! Decor extraordinar! Chiar am crezut. Am jucat camera cu vrăjitoarele și chiar erau. Vă recomand acest escape room. Pe lângă primirea călduroasă, ne-au recomandat și un restaurant bun în apropiere!”
Benjamin
„Am fost vrăjiți de o poțiune magică dar nu ne-am lăsat prinși de vrăjitoare! O cameră interesantă, recomandăm!”
Patricia Frusinoiu
„O evadare extraordinară. Am jucat Black Magic și ne întoarcem pentru celelalte. Decorațiunile sunt foarte frumoase, iar puzzle-urile sunt bine realizate. Prin urmare nu este prea liniar, fiecare este ocupat cu ceva (noi am jucat în patru). Dificultatea camerei Black Magic este medie.”
Jennifer