Black Magic Escape Room

Black Magic Escape Room

Fii vrăjitor pentru o oră! Intră în atmosfera camerei Black Magic și trăiește una dintre cele mai tari aventuri escape room din București!

Cu desaga în spate, călare pe armasar, te îndrepți cu groază către Pădurea Bântuită, unde, într-o colibă păzită de lilieci turbați și lupi, trăiește cea mai temută creatură de pe fața pământului: Regina Magiei Negre.

Ai primit poruncă de la Rege să aduci poțiunea magică, licoare ce îi va oferi tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Fără viață vei rămâne și tu dacă nu îi aduci poțiunea care îl va face nemuritor.

Înaintezi prin pădurea deasă, printre jivine și păsări de noapte, cu inima cât un purice.Prin ceața groasă vezi o luminiță și știi că ai ajuns. Aștepți ascuns printre tufișuri. Știi că va pleca să culeagă ierburi și rădăcini din Valea Oaselor.

O vezi ieșind din cocioabă și te încumeți să intri. Ai doar o oră pentru a găsi licoarea magică. Nu poți risca să te prindă, și nici să nu găsești poțiunea magică. Cu mâinile tremurânde începi să scotocești printre ulcele, sticluțe, ierburi uscate și mărunțișuri de tot felul…

Rezervă Black Magic

Dificultate:



Nivel automatizare:

Durată joc: 60 minute

Număr jucători: 2-6 persoane

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Isengard Unleashed and Mines of Moria – o experiență LOTR autentică
Ambele camere au fost o experiență suprinzătoare pentru noi, ne-au plăcut mult muzica și efectele sonore, puzzle-urile au necesitat forță, dar erau ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la încercare brațele și mințile! Ne-au plăcut foarte mult și recomandăm cu toată inima aceste 2 camere!
Emilia V

Unul dintre cele mai bune escape room-uri din București

Fiind dependentă de escape room-uri și cum am jucat peste 50 de camere până acum, îmi este greu să găsesc experiențe noi și captivante. Majoritatea operatorilor oferă experiențe similare. 60 Minutes este unul dintre puținele care se diferențiază de mulțime. Camerele au un design frumos, puzzle-urile sunt logice și experiența per total este minunată. Le-am jucat toate camerele și abia aștept să o joc pe cea în pregătire.

Anamaria25757

Mi-a plăcut foarte mult Moria! Voi veni înapoi să încerc și Isengard. Am fost cu băiatul meu și chiar i-a plăcut

Dana B

Cea mai provocatoare, dar și cea mai satisfăcătoare, am iubit-o! Îți antrenează mintea și îți oferă multă satisfacție.

Stefi

Isengard Unleashed – cea mai bună cameră pe care am jucat-o, decor fantastic, puzzle-uri istețe. Chiar mi-a plăcut să o joc!

Catalina U

Mines of Moria

M-am distrat și a fost o experiență super plăcută! Cea mai bine decorată cameră pe care am văzut-o în ultima vreme. Puzzle-urile au fost bune și unele dintre ele chiar de o complexitate ridicată 🙂

Cris

Servicii foarte bune. Staff prietenos. Camera Black Magic a fost foarte interesantă și potrivită pentru copii de 12-14 ani.

Raluca A

Ne-am jucat ”prison break” și chiar dacă ne-a fost teamă de complexitatea ei la început, până la final ne-am distrat 🙂

FellowTraveler233332

O experiență grozavă! Ne-am distrat pe cinste! Vom reveni! Gazdă foarte drăguță și în general un loc plăcut!

Kariza_Kariza