Escape Room

Ce este și de ce ar trebui să vii la 60 Minutes?

Despre tine

Da, ai citit bine! Pagina aceasta este în primul rând despre tine, pentru că scopul nostru principal este ca tu să ai parte de o experiență de neuitat la 60 Minutes Escape Room!

Dacă ești la prima încercare, cu siguranță cauți acum unul dintre cele mai bune jocuri escape room din București. Pentru că e prima experiență, trebuie să fie una de neuitat, nu? În acest caz, ai ajuns unde trebuie! Camerele 60 Minutes sunt provocatoare, dar logice, decorurile sunt veridice, iar echipa noastră îți va fi alături pe tot parcursul jocului pentru a se asigura că ai parte de distracție maximă. Tot ce mai ai de făcut este să citești poveștile camerelor, să decizi care te atrage mai mult și să faci rezervarea!

În cazul în care ești deja un împătimit al jocurilor de tip room escape, trebuie neapărat să ajungi la noi! De ce? Pentru că la 60 Minutes Escape Room vei găsi cinci dintre cele mai bune camere din București, iar aceasta nu este doar opinia noastră, ci a echipelor care ne-au trecut pragul și ne-au scris părerile lor. Deoarece știm cât de frustrant este să bâjbâi prin cameră fără să înțelegi ce ar trebui să faci mai departe, să găsești sau să primești indicii care nu te ajută cu nimic sau care te trimit pe piste greșite, noi am făcut toate jocurile cursive și logice. Vei aprecia cu siguranță și decorurile de calitate și atenția la detalii de care am dat dovadă la amenajarea camerelor. Dar gata, nu ne mai lăudăm! :) Te așteptăm să încerci și să ne spui părerea ta!

Despre jocurile escape room

Escape Room este cea mai intensă, interactivă și distractivă activitate, un joc real de evadare din cameră. Obiectivul este simplu: în 60 de minute, membrii echipei trebuie să lucreze împreună, să găsească indicii, să decodeze mesaje și să rezolve puzzle-uri, astfel încât să deschidă ușa spre libertate. Pentru rezolvarea puzzle-urilor nu sunt necesare abilități sau cunostințe speciale. Curiozitatea, îndemanarea și atenția sunt suficiente pentru a desluși misterele fiecărei aventuri.

Despre camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti

Noi, 60 Minutes Escape Room, am transformat fiecare scenariu într-o aventură interactivă, în care personajul principal ești chiar tu. Odată cu închiderea ușii te vei trezi în mijlocul acțiunii, înconjurat de un decor cum doar în filme ai vazut. Fiecare camera a fost foarte atent proiectată, astfel încât și cele mai ascuțite minți vor fi stimulate. Provocările sunt reale, adrenalina pompează, iar interacțiunea cu decorul cât se poate de veridic va transforma experiența ta la 60 Minutes într-o aventură de neuitat! Descoperă camerele noastre și fă o rezervare acum!

Rezervă o cameră

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Foarte tare, o activitate interesantă ce merită încercată în Bucureștiul acesta plictisitor! Staff-ul a fost de nota 10+ . P.S.: au și bomboane mentolate la intrare.”
Teodora Alexandra
„Mega tare!!! Daca ai nevoie sa iesi din rutina sau sa faci ceva diferit merita! Staff-ul e foarte ok de asemenea.”
Catalin Cat
„Camere ingenioase, decoruri la superlativ, gazde nemaipomenite, ce să mai … distracție garantată. Am jucat două camere și urmează a treia!”
Ionuț Alin Munteanu
„Pot să zic că se super merită să se meargă la așa ceva. Camera în care am fost este făcută până la cel mai mic detaliu. Nu este chiar ușor și o să fie puțin frustrant când ești în fața soluției dar nu o vezi :). Recomand cu mare plăcere și merită fiecare bănuț.”
Alex Alex

Ne-am simțit bine în camera ”black magic”; atmosferă drăguță, puzzle-uri variate, nici plictisitoare, dar nici prea grele. Cei din staff au fost prietenoși și de ajutor, nu i-a deranjat că am întârziat la rezervare.

Madi P

Ne-am jucat ”prison break” și chiar dacă ne-a fost teamă de complexitatea lui la început, a fost super distractiv până la sfârșit 🙂

FellowTraveler23332

Aceasta locație poate fi excelentă dacă vrei să îți serbezi ziua de naștere. Camerele sunt foarte interesante și provocatoare.

Mariusvasi_17

Captivant, provocator și super distractiv!

De departe cel mai bun escape room din București. Foarte creativ, captivant și curat. Povești minunate în camere, soluții neașteptate și super atmosferă. Mi-am adus nepoțica de 9 ani și m-a întrebat dacă vrăjitoarea chiar o să vină.

Bravo 60′!

DeeDee D