Acasă » Franciză și room design
Franciză și room design 2017-07-10T17:35:42+00:00

Franciză și Room Design

Vrei să deschizi un escape room, nu ai experiență și te temi că nu vei avea succes? Alege soluția mai simplă și mai sigură! Cumpără conceptul unei camere 60 Minutes sau solicită consultanță din partea designerilor noștri!

De ce să alegi această variantă?

Proiectarea unei camere pe care vizitatorii să o joace cu plăcere pare la prima vedere o operațiune extrem de simplă. Acesta este unul dintre motivele pentru care mulți antreprenori aleg să înceapă o astfel de afacere, dar și principala cauză pentru care o mare parte dintre aceștia eșuează. Un joc pe care proprietarul escape room-ului îl consideră bine gândit poate fi catalog de jucători drept complicat, ilogic sau dezorganizat. Pentru a le oferi clienților aventura așteptată, este nevoie de experiență și de înțelegerea mentalității jucătorilor. Noi te putem ajuta să eviți greșeli costisitoare și să oferi de la început experiențe plăcute vizitatorilor tăi.

Franciză

Cel mai rapid și sigur mod de a porni un escape room!

Fără teste, fără greșeli! Cumpărând o cameră de la 60 Minutes, ai certitudinea că poți porni rapid afacerea și că vizitatorii tăi se vor simți excelent. Camerele noastre sunt testate și se numără printre cele mai apreciate din București.

Room design

Dacă vrei o cameră cu un design special, ai niște idei, dar nu știi cum ai putea să le pui în practică și nu vrei să faci greșeli, contactează-ne! Putem realiza pentru tine designul camerei și al puzzle-urilor și îți putem face o serie de recomandări pentru a te putea poziționa de la început printre cele mai apreciate escape-room-uri din orașul tău.

Contactează-ne

What our clients say about us

Am fost la Camera Lord of the Rings și efectiv ne-a impresionat maxim! Și eu și prietenii mei spunem că este printre cele mai bune camere pe care le-am încercat! Am fost mega încântați :D!!! Și urmează să le încercăm și celelate camere. Abia aștept!

Cory Andreea

Super tare !
M-am simțit un mic Michael Scolfield când am evadat !!!
Tareeeee, recomand!

Oana Toma

Am jucat 3 camere de la 60 Minutes Escape Room și asteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem și la Prison Break.
Decorurile arată foarte bine, sunt realizate cu atenție la detaliu, se pliază foarte bine pe tema fiecărei camere și reușesc să te transpună într-o lume care te face să uiți aproape instantaneu de lumea exterioară.
Puzzle-urile sunt gândite bine, dau cursivitate și naturalețe jocului, iar gradul de dificultate este fix cât ar trebui să fie cât să poți să îți pui mintea la contribuție și să simți satisfacție când ai trecut de fiecare challenge.
Staff-ul este foarte primitor și profi contribuind la experiența foarte plăcută de la 60 Minutes Escape.

Marius Popa

O aventură extraordinară! LOTR tocmai a devenit și mai palpitant datorită celor de la 60 Minutes! Mulțumim:)

Anca Corneanu

Am fost în Black Magic room și mi-a plăcut foarte mult. Iar personalul e tare amabil. Clar voi reveni pe viitor, să încerc și celelalte camere.

Loredana Elena Telea

Cele mai marfă camere pe care le-am făcut, pentru că s-a depus mult efort în a crea cu adevărat atmosfera specifica poveștii.

Aurelian Apostol

Cel mai bun escape room EVER

Am vizitat mai multe escape-room-uri din Europa și acesta este de departe cel mai tare dintre ele! Am jucat camera „The Lord of the Rings” și am fost uimiți de decorul excelent, de efectele speciale și de puzzle-urile interesante! Abia aștept să mă întorc la celelalte camere!!!

Serios, dacă vizitați Bucureștiul sau locuiți aici și vreți să faceți ceva distractiv, TREBUIE să vizitați acest loc!!

Ioana R