60 minutes escape room

Camera noua – In curand!

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Recomand, ne vom intoarce si pentru celelalte camere, staff prietenos, super curat si frumos amenjat, preturi bune. Ne-am simtit excelent.”

Andrada Rădulescu

„O experienta extraordinara! Am fost intr-o aventura in camera I Spy. Am fost 4 persoane si a fost perfect. A fost o provocare si am avut o experienta placuta.”

Sorana M

„O experienta interesanta, extraordinara!” Pe parcursul celor 60 de minute, am fost ca Sherlock Holmes. Mintea mi-a functionat continuu pentru a gasi solutiile. Pesonalul a fost amabil, calm si de ajutor. Camera este bine decorata. Cateva solutii au fost foarte bine ascunse, ceea ce a necesitat un efort de gandire destul de mare.”

Alina N

„Excelent! Am jucat I Spy si Black Magic si nu am fost dezamagiti de niciuna. Atmosfera este placuta, puzzle-urile sunt originale si personalul de nota 10! Inca ceva: spre deosebire de alte escape room-uri, nimic nu este marcat cu „nu atingeti” si nimic nu va va strica experienta…”

Fab633

„Super experienta! Mi-au recomandat colegii, asa ca am zis ca merita sa incerc. Am ales I Spy si nu am regretat, a fost senzational!. Ne-am distrat foarte mult atat noi, dar mai ales copiii. Vom reveni in curand pentru a incerca si celelalte camere. Multumim 60 Minutes!”

Mihaela C

„Camere ingenioase, decoruri la superlativ, gazde nemaipomenite, ce sa mai … distractie garantata. Am jucat doua camere si urmeaza a treia!”

Ionuț Alin Munteanu

Am fost in 3 camere aici. Toate pline de umor si captivante. Insa o recomand ca start pe LOTR! E foarte interesanta si are mult suspans! 😉

Corina Amarfoaie

„Activitati distractive pentru prieteni si familie

Foarte distractive si cu personal prietenos. Am fost a doua oara la acest escape room si familia mea abia asteapta sa incercam si celelalte camere!”

3alia_33

„O experienta escape room excelenta!

Mi-a placut foarte mult camera de aici: decor excelent, puzzle-uri bine realizate si chiar poti sa intri in atmosfera. Una dintre cele mai bune!”

Mihai T