I Spy Escape Room

I Spy Escape Room

Ești un bun spion? Te invităm la o experiență escape the room de neuitat!

Nimeni nu bănuiește nimic. Treci neobservat zi de zi. Vii la program ca oricare alt corporatist, îți faci treaba și nu ieși în evidență cu nimic. De 2 ani te pregătești zilnic pentru asta.

A sosit momentul, prima misiune în care poți arăta de ce ești în stare: în biroul directorului se află o valiză foarte importantă pentru guvernul tău și trebuie recuperată astăzi.

Stai ascuns sub birou și aștepți să plece toți colegii. Inima îți bubuie în piept. Auzi cum se instalează treptat liniștea mult așteptată. Aștepți cu respirația tăiată să plece și ultima persoană. Derulezi în minte planul de acțiune, toți pașii.

E timpul. Deja ai decuplat sistemul de alarmă și te cațeri în gura de ventilație din tavan. Ajungi în biroul directorului. Ai 60 de minute până când șeful securității va veni în control. Le știi rutina, așa că trebuie sa te miști repede. 60 de minute sa iei valiza si apoi sa dispari nevăzut. Nu poți irosi nici o secundă, soarta lumii e in mâinile tale.

Numărătoarea inversă a început…

Rezervă I Spy

Dificultate: 

Nivel automatizare:

Durată joc: 60 minute

Număr jucători: 2-6 persoane

Notă: Celor care au jucat Office Nightmare nu le recomandăm să joace această cameră. Am adus câteva îmbunătățiri, dar nu suficiente pentru a fi considerată o cameră nouă.

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Recomand, ne vom întoarce și pentru celelalte camere, staff prietenos, super curat și frumos amenjat, prețuri bune. Ne-am simtit excelent.”
Andrada Rădulescu
„O experiență extraordinară! Am fost într-o aventură în camera I Spy. Am fost 4 persoane și a fost perfect. A fost o provocare și am avut o experiență plăcută.”
Sorana M
„O experiență interesantă, extraordinară!” Pe parcursul celor 60 de minute, am fost ca Sherlock Holmes. Mintea mi-a funcționat continuu pentru a găsi soluțiile. Pesonalul a fost amabil, calm și de ajutor. Camera este bine decorată. Câteva soluții au fost foarte bine ascunse, ceea ce a necesitat un efort de gândire destul de mare.”
Alina N
„Excelent! Am jucat I Spy și Black Magic și nu am fost dezamăgiți de niciuna. Atmosfera este plăcută, puzzle-urile sunt originale și personalul de nota 10! Încă ceva: spre deosebire de alte escape room-uri, nimic nu este marcat cu „nu atingeți” și nimic nu vă va strica experiența…”
Fab633
„Super experiență! Mi-au recomandat colegii, așa că am zis că merită să încerc. Am ales I Spy și nu am regretat, a fost senzațional!. Ne-am distrat foarte mult atât noi, dar mai ales copiii. Vom reveni în curând pentru a încerca și celelalte camere. Mulțumim 60 Minutes!”
Mihaela C
„Camere ingenioase, decoruri la superlativ, gazde nemaipomenite, ce să mai … distracție garantată. Am jucat două camere și urmează a treia!”
Ionuț Alin Munteanu
Am fost în 3 camere aici. Toate pline de umor și captivante. Însă o recomand ca start pe LOTR! E foarte interesantă și are mult suspans! 😉

Corina Amarfoaie

„Activități distractive pentru prieteni și familie

Foarte distractive și cu personal prietenos. Am fost a doua oară la acest escape room și familia mea abia așteaptă să încercăm și celelalte camere!”

3alia_33

„O experiență escape room excelentă!

Mi-a plăcut foarte mult camera de aici: decor excelent, puzzle-uri bine realizate și chiar poți să intri în atmosferă. Una dintre cele mai bune!”

Mihai T