I Spy Escape Room

I Spy Escape Room

Ești un bun spion? Te invităm la o experiență escape the room de neuitat!

Nimeni nu bănuiește nimic. Treci neobservat zi de zi. Vii la program ca oricare alt corporatist, îți faci treaba și nu ieși în evidență cu nimic. De 2 ani te pregatești zilnic pentru asta.

A sosit momentul, prima misiune în care poți arăta de ce ești în stare: în biroul directorului se află o valiză foarte importantă pentru guvernul tău și trebuie recuperată astăzi.

Stai ascuns sub birou și aștepți să plece toți colegii. Inima îți bubuie în piept. Auzi cum se instalează treptat liniștea mult așteptată. Aștepți cu respirația tăiată să plece și ultima persoană. Derulezi în minte planul de acțiune, toți pașii.

E timpul. Deja ai decuplat sistemul de alarmă și te cațeri în gura de ventilație din tavan. Ajungi în biroul directorului. Ai 60 de minute până când șeful securității va veni în control. Le stii rutina, asa ca trebuie sa te misti repede. 60 de minute sa iei valiza si apoi sa dispari nevazut. Nu poti irosi nici o secunda, soarta lumii e in mainile tale.

Numărătoarea inversă a început…

Rezervă I Spy


Dificultate:

8-mic

Număr jucători: 2-6 persoane


Nota: Celor care au jucat Office Nightmare nu le recomandăm să joace această cameră. Am adus câteva îmbunătățiri, dar nu suficient pentru a fi considerată o cameră nouă.

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Cu siguranță revenim. Vă mulțumim foarte mult.”
Cosoianu George
„Atât am de zis: este ceva senzațional! Tot respectul!”
Tiberiu Mihail
„Recomand, ne vom întoarce și pentru celelalte camere, staff prietenos, super curat și frumos amenjat, prețuri bune. Ne-am simtit excelent.”
Andrada Rădulescu
„Super primire si super camere ! O placere sa evadezi :)”
Claudiu Negrilă
„Nota 10!!! Plus!!!”
Raisen King
„O experiență extraordinară! Am fost într-o aventură în camera I Spy. Am fost 4 persoane și a fost perfect. A fost o provocare și am avut o experiență plăcută.”
Sorana M
„O experiență interesantă, extraordinară!” Pe parcursul celor 60 de minute, am fost ca Sherlock Holmes. Mintea mi-a funcționat continuu pentru a găsi soluțiile. Pesonalul a fost amabil, calm și de ajutor. Camera este bine decorată. Câteva soluții au fost foarte bine ascunse, ceea ce a necesitat un efort de gândire destul de mare.”
Alina N
„Excelent! Am jucat I Spy și Black Magic și nu am fost dezamăgiți de niciuna. Atmosfera este plăcută, puzzle-urile sunt originale și personalul de nota 10! Încă ceva: spre deosebire de alte escape room-uri, nimic nu este marcat cu „nu atingeți” și nimic nu vă va strica experiența…”
Fab633
„Super experiență! Mi-au recomandat colegii, așa că am zis că merită să încerc. Am ales I Spy și nu am regretat, a fost senzațional!. Ne-am distrat foarte mult atât noi, dar mai ales copiii. Vom reveni în curând pentru a încerca și celelalte camere. Mulțumim 60 Minutes!”
Mihaela C

Vizitați acest escape room! Va fi foarte distractiv!

Oameni mișto, multă distracție, puzzle-uri unice! Cred că este unul dintre cele mai bune escape room-uri din București, în acest moment. Totul este nou, o mulțime de uși ascunse, fără chei, fără cifre. Doar puzzle-uri mentale!

Lucian B

Calitate ridicată a decorului și personalului

O locație foarte potrivită pentru distracție de calitate, inclusiv pentru copii. Escape room-ul este bine organizat și dotat cu echipamente hi-tech. Te pune la treabă într-un mod inteligent.

Dragos A

Experiențe excelente

O primire foarte plăcută din partea gazdelor noastre, camere provocatoare și foarte bine pregătite. Au o mare diversitate de camere.

dlaurentiu

Aventuri excelente și personal foarte prietenos

A fost un joc foarte plăcut și interesant, atât de dificil cât ar trebui să fie, atmosferă foarte plăcută și personal prietenos. Vom încerca și celelalte camere.

Adina d

Super experiență

A fost una dintre cele mai bune experiențe escape room. Puzzle-uri bine realizate și efecte fantastice. Trebuie să încercați această cameră!

Ionut A

Recomand cu căldură

Da, da, da! O cameră foarte distractivă, personal extraordinar, un joc foarte bun pentru minte, timp extraordinat petrecut cu prietenii sau familia. Un loc care trebuie vizitat.

Iulia P

„Game play excepțional în Prison Break. Gazda ne-a făcut să mai stăm o oră de vorbă după joc, ceea ce a fost foarte plăcut. Revenim curând pentru Black Magic”
Franciska Vaida
„Primul meu escape room și a fost genial. Abia aștept să revin să rezolv și a treia cameră. :D”
Lucian Rotaru
„A fost super șmecher! N-am ieșit la timp, dar tot ne-am distrat! Detaliile sunt uimitoare!”
Sabrina Savoiu
„Prison Break este o cameră așa cum îmi place mie, ieșită din comun și care introduce un model de escape așa cum nu vezi nicăieri. Felicitări pentru decor și experiența de joc frumoasă!”
Bogdy Padu
„Camere ingenioase, decoruri la superlativ, gazde nemaipomenite, ce să mai … distracție garantată. Am jucat două camere și urmează a treia!”
Ionuț Alin Munteanu
„Noi am încercat Prison Break! Experiența a fost foarte plăcută, celulele și jocul în sine bine gândite, am avut parte de suspans și muuultăăă distracție! Recomand tuturor, activitățile pe care le veți încerca aici sunt interactive, stimulează gândirea și am observat că se implică și distrează chiar și cei care erau sceptici înainte să încerce joculețele! Toată lauda și pentru organizarea și calitatea serviciilor acestor oameni (modalitatea de a rezerva camere/ joculețe, asistența pe durata jocului, amabilitate). Multumim, vom reveni cu siguranță!”
Gabriela Bălău
Am fost în 3 camere aici. Toate pline de umor și captivante. Însă o recomand ca start pe LOTR! E foarte interesantă și are mult suspans! 😉

Corina Amarfoaie

Am fost la Prison Break. A fost o experiență foarte faină si ne dorim să revenim la 60 Minutes Escape Room. Recomand!

Mădălina Căzăcuț

Superrr interesant și captivant. „Black magic” o cameră ce îți dă mari bătăi de cap, dar la final satisfacția e magică. Staful de nota 10 🙂

Adina Nica

Am jucat pentru prima dată și am ales Black Magic room, două mamici + 4 copii de 11 ani. Foarte incitant, decoruri și indicii bine gândite, cu multe detalii, atmosfera de bârlog al vrăjitoarei. Puțin haotic la noi, trebuia să stăpânim exuberanța copiilor când găseau indicii noi și să și gândim clar și lucid, ce facem cu ele. 😉
Personalul super profi, atât pe parcursul jocului cât și la finalul acestuia, când, deși nu am reușit să găsim poțiunea fermecată, ne-au făcut și poza de „câștigători”.
Clar, vom reveni cu aceeași dorință de a cuceri noi camere, și sper să și reușim ! O distracție pe cinste!

Hincu Simona

O experiență excelentă!

Camera The Lord of the Rings a fost fantastică! Personalul este foarte prietenos și puzzle-urile sunt foarte interesante. Recomand cu căldură, mai ales celor cu experiență.

IrinaG

Recomand cu căldură 🙂

Am fost prima data în camera „Prison Break”, care a fost provocatoare. Apoi am încercat LOTR care a fost FANTASTICĂ! Ce mai bună camera escape din punctul meu de vedere până acum. O recomand cu mare căldură. Ne-am distrat la nebunie!

Illy R.O.

Activități distractive pentru prieteni și familie

Foarte distractive și cu personal prietenos. Am fost a doua oară la acest escape room și familia mea abia așteaptă să încercăm și celelalte camere!

3alia_33

O experiență escape room excelentă!

Mi-a plăcut foarte mult camera de aici: decor excelent, puzzle-uri bine realizate și chiar poți să intri în atmosferă. Una dintre cele mai bune!

Mihai T