The Lord of The Rings – Isengard Unleashed

Tobele infernale ale Isengardului se aud în depărtare. Legiuni de monștri se îndreaptă către fortăreața Helm’s Deep, iar oștenii Rohanului pregătesc momentul confruntării.

Deși ești sigur că zidurile cetății sunt de netrecut, mașinăriile de asediu ale Isengardului aruncă neîncetat peste tine orci Uruk-Hai.

O explozie puternică se aude. Zidul gros al cetății a cedat. Trupele lui Saruman au pătruns în fortăreață!

Cu un strigăt de luptă, te alături bătăliei. Trebuie să rezistați! Supraviețuirea rasei umane depinde de asta! Gandalf și călăreții exilați ai Rohanului sunt încă departe…

Rezervă Isengard Unleashed

Dificultate:

Nivel automatizare:

Durată joc: 60 minute

Număr jucători: 3-6 persoane

LOTR – Isengard Unleashed este un escape room ce presupune interacțiune fizică intensă, iar lucrul în echipă este dus la un nivel superior. Nu vei ridica pietre de moară, dar nici nu vei sta pe un scaun rezolvând ghicitori. 🙂

Copiii sub 15 ani pot participa la joc doar dacă sunt însoțiți de cel puțin 3 adulți.

Este nevoie de minimum 3 adulți neînfricați pentru a înfrunta legiunile orcilor. 

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Ne-am jucat Lord of the rings Isengard unleashed și a fost super. Am fost la multe escape room-uri și acesta a fost probabil cel mai bun! Felicitări!

Dbuggenhout

Isengard Unleashed și Mines of Moria – o experiență LOTR autentică

Ambele camere au fost o experiență surprinzătoare pentru noi, ne-au plăcut mult muzica și efectele sonore, puzzle-urile necesită forță fizică, dar au fost ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la încercare brațele și mințile! Ne-a plăcut foarte multe și recomandăm din toată inima aceste două camere.

Emilia V

Am făcut o rezervare pentru camera Moria și a fost absolut super! Interesantă și diferită, nu doar lacăte obișnuite și coduri numerice, iar atmosfera a fost foarte captivantă. Camera a fost așa de grozavă, așa că am mai fost la încă una imediat după.

A doua oară am ales Isengard, o camera bună și ea. A fost un puzzle care totuși părea stricat, așa că maestrul jocului a trebuit să activeze următorul pas de la distanță, dar în rest totul a fost grozav și captivant, o cameră puțin diferită.

Bravo!

Emmi K

Isengard Unleashed – cea mai bună cameră pe care am jucat-o vreodată, decor fantastic, puzzle-uri istețe. Chiar mi-a plăcut să ma joc!

Catalina U

Am jucat ambele camere Lord of the rings. Sunt super super bune. Puzzle mecanic. Făcut de la zero.

Ar trebui să fiți un grup de cel puțin 3 oameni, ideal 4. Pentru că unele puzzle-uri necesită forță fizică, v-ar trebui în grup cel puțin o persoană mai bine făcută.

Încercați-le, nu veți regreta.

Ada G

„Am jucat acum câteva luni toate camerele de aici, însă azi am revenit pentru cea mai nouă cameră: The Lord of The Rings! Trebuie spus că aceasta le întrece pe toate. O cameră foarte bine gândită, cu puzzle-uri excelente. Necesită muncă în echipă ceea ce face totul mai frumos. Bravo 60 Minutes Escape Rooms!!! Așteptăm cu nerăbdare alte proiecte la fel de reușite!”

Ana-Maria Sitaru