Petreceri Escape Room și Team-Building-uri

Cu cinci camere la dispoziția voastră, o recepție imensă și o organizare impecabilă, distracția este garantată! 

Petreceri

De ce să alegi o simplă sală de evenimente, când poți să organizezi o petrecere ieșită din comun, de care toți invitații tăi își vor aduce aminte cu plăcere mult timp? Dacă alegi să organizezi o petrecere la Escape Room 60 Minutes, știi cu siguranță că prietenii sau colegii tăi se vor simți bine ore întregi. Jocurile provocatoare îi vor captiva pe participanți, iar noi vom avea grijă ca toată lumea să fie implicată și să se simtă excelent!

Team Building-uri

Jocurile tip escape room sunt ideale și pentru team building-uri. Vreți să evadați? Atunci trebuie să lucrați în echipă, să vă organizați, să comunicați și să gândiți creativ. Și, cum puțină competitivitate nu strică, vă propunem să formați echipe și să încercați să evadați cât mai repede din camere. Să vedem… Ce echipă funcționează cel mai bine?

Organizarea unui team building la escape room este o alegere excelentă și pentru că implică un efort mic și un buget redus. Nu mai trebuie să inventați jocuri de echipă și nici să investiți în crearea acestora. Noi le avem deja. Decorurile și atmosfera din camere scot participanții din cotidian și le oferă o experiență unică. În recepția noastră generoasă puteți discuta în liniște și puteți organiza și alte activități.

Contactează-ne pentru a organiza împreună un eveniment de neuitat!

Contactează-ne

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Sunt manager de resurse umane în cadrul unei companii cu o echipă formată din 19 persoane. Recunosc că atunci când se pune problema de a organiza un team building sunt mereu destul de stresată, deoarece trebuie să găsesc o locație pe placul tuturor, să găsesc sau să inventez joculețe interesante, care să capteze interesul colegilor, lucru care nu este tocmai ușor. Anul acesta m-a salvat 60 Minutes 🙂 Locația a fost perfectă pentru nevoile unui grup de această dimensiune. Colegii au jucat, pe rând, toate camerele, am putut face și competiții și ne-am atins scopul final – acela de a exersa lucrul în echipă – într-un mod mult mai distractiv decât am fi făcut-o în orice alt loc. Decorurile sunt senzaționale, jocurile sunt amuzante și este foarte mult loc la recepție pentru a socializa. Toată lumea a avut doar cuvinte de laudă. Mulțumesc, 60 Minutes și recomand tuturor celor care doresc o locație deosebită pentru un team building 🙂

Mihaela C

Mi-a plăcut foarte mult Moria! Mă voi întoarce să încerc și Isengard. Am fost cu fiul meu și chiar i-a plăcut

Dana B

O modalitate excelentă de a exersa munca în echipă

Ne-am încercat norocul și ne-am testat abilitățile în camera „The Lord of the Rings”. Decorul este realizat astfel încât să semene cu o peșteră întunecată și după câteva minute uiți unde ești și intri cu adevărat în joc. Am jucat într-un grup de 5 prieteni și chiar și pentru noi, care suntem o echipă de jucători escape room cu experiență medie și cu câteva camera rezolvate la active, puzzle-urile au fost suficient de dificile. Jocul este făcut în așa fel încât este necesar să lucrezi în perechi pentru a putea trece la pasul următor. Vă recomand să mergeți și să vă distrați. Atenție! Va trebui să vă strecurați prin spații mici și întunecoase, așa cum făceau hobiții în carți și filme.

Aurelian V

Servicii foarte bune. Staff prietenos. Camera Black Magic a fost foarte interesantă și potrivită pentru copii de 12-14 ani.

Raluca A

Foarte interesantă și isteață amenajarea.

Au 5 camere cu teme complet diferite. Noi am fost în două și ambele erau făcute cu mare atenție la detalii, iar materialele folosite erau de calitate. Camerele – prison și camera vrăjitoarei – erau amenajate foarte frumos și chiar aveai nevoie de o echipă care să te ajute pentru a rezolva situația.

Marius C
Isengard Unleashed and Mines of Moria – o experiență LOTR autentică

Ambele camere au fost o experiență surprinzătoare pentru noi, ne-au plăcut mult muzica și efectele sonore, puzzle-urile necesitau forță fizică, dar erau ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la încercare brațele și mințile! Ne-a plăcut foarte mult și recomandăm cu toată inima aceste 2 camere.

Emilia V

Lord of the Rings

O cameră fantastică!!! Am venit aici cu așteptări foarte ridicate și chiar a meritat! Foarte provocatoare, felicitări celor care au realizat-o. Încercați, nu veți fi dezamăgiți!

Iulia P