Acasă » Declaratie de protectie a datelor online
Declaratie de protectie a datelor online 2018-05-30T09:40:03+00:00

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

 

 1. Scop: PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Societatea 60 MINUTES SMART FUN SRL

Bucuresti, Str. C.A. Rosetti nr. 47, demisol, sector 2

☎ 0730 605 056

www.60minutes.ro

CIF: 34001086

J40/8530/2016

Capital Social: 200 Lei

RO90RNCB0074144450090001

Banca BCR

office@60minutes.ro

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web http://www.60minutes.ro/ apartine si este administrat de catre societatea 60 MINUTES SMART FUN SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

telefonic: ☎ 0730 605 056

 • e-mail: ✉ office@60minutes.ro

la adresa: Bucuresti, Str. C.A. Rosetti nr. 47, demisol, sector 2 (intrarea in incinta se face din IL Caragiale nr 29, București)

 

 • Date fiscale: 60 MINUTES SMART FUN SRL, CUI: 34001086, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/8530/2016 – Capital Social 200 Lei – RO90RNCB0074144450090001 – Banca BCR

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551 – http://www.anpc.gov.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=28&Itemid=60

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, 60 MINUTES SMART FUN SRL isi asuma prevederile legislative si se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dumneavoastra, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite de catre 60 MINUTES SMART FUN SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre acestea;
 • reprezinta facturarea serviciilor (dupa caz);
 • informarea cu privire la programarile efectuate in cadrul site-ului nostru;
 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Subscrisa, 60 MINUTES SMART FUN SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automatizate si manuale, destinate exclusiv executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale (dupa caz), colectarea creantelor legate de acestea (dupa caz) precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de 60 MINUTES SMART FUN SRL.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de 60 MINUTES SMART FUN SRL.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre 60 MINUTES SMART FUN SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de site-ul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanele vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantului sau a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune in mod gratuit si fare nicio justificare la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre 60 MINUTES SMART FUN SRL la adresa de email ✉ office@60minutes.ro sau prin posta clasica la adresa – Bucuresti, Str. C.A. Rosetti nr. 47, demisol, sector 2 (intrarea in incinta se face din IL Caragiale nr 29, București)

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email ✉ office@60minutes.ro sau prin posta clasica la adresa Bucuresti, Str. C.A. Rosetti nr. 47, demisol, sector 2 (intrarea in incinta se face din IL Caragiale nr 29, București)

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei in cazul in care subscrisa nu se supune solicitarii dvs. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicati nu sunt din Romania si acest lucru este necesar pentru indeplinirea scopului.

 

 

60 MINUTES SMART FUN SRL

Reprezentant legal

Dan Varsa – Administrator