lord of the rings isengard unleashed escape room bucuresti

LOTR – Isengard Unleashed Escape Room

Despre Isengard Unleashed Escape Room

Hopaaa!!! Daca ai ajuns aici, atunci inseamna ca esti in cautarea unui escape room „serios”, ai o echipa energica formata din minimum 3 adulti si esti pregatit de lupta. 🙂
Isengard Unleashed este un escape room cu un joc foarte interactiv fizic, ritmul este alert, puzzle-urile sunt formate din mecanisme complexe, iar lucrul in echipa este dus la un nivel superior.
Jocul total neliniar da sansa oricarui membru al echipei sa faca ceva. Nu prea exista situatii in care unul munceste si restul se uita. Toti membri echipei vor avea cate ceva de facut in orice moment al jocului.
Isengard Unleshed nu este un escape room destinat copiilor, dar acestia pot asista cei minimum 3 adulti ai echipei.
Esti pregatit pentru o mega aventura escape room plina de adrenalina si de efecte speciale?

Intra in atmosfera Isengard Unleashed Escape Room

Tobele infernale ale Isengardului se aud in departare. Legiuni de monstri se indreapta catre fortareata Helm’s Deep, iar ostenii Rohanului pregatesc momentul confruntarii.

Desi esti sigur ca zidurile cetatii sunt de netrecut, masinariile de asediu ale Isengardului arunca neincetat peste tine orci Uruk-Hai.

O explozie puternica se aude. Zidul gros al cetatii a cedat. Trupele lui Saruman au patruns in fortareata!

Cu un strigat de lupta, te alaturi bataliei. Trebuie sa rezistati! Supravietuirea rasei umane depinde de asta! Gandalf si calaretii exilati ai Rohanului sunt inca departe…

Rezerva Isengard Unleashed

Dificultate:

Nivel automatizare:

Durata joc: 60 minute

Numar jucatori: 3-6 persoane

Varsta recomandata: minimum 18 ani sau 3 adulti + copii

Din spatele scenei Isengard Unleashed Escape Room

LOTR – Isengard Unleashed nu este un escape room obisnuit. Isengard Unleashed este un escape room 100% automatizat, plin de adrenalina si de efecte speciale.
La acest escape room s-a muncit aproape 2 ani, s-au folosit 7 sisteme audio pentru generarea efectelor audio si peste 50 de senzori, astfel incat camera va raspunde actiunilor tale.
Folosim 9 camere de supraveghere pentru monitorizarea jocului (da, este o camera multi-room).
Gata, am spus suficient din spatele scenei! Restul descoperi singur pe parcursul jocului. 🙂

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Ne-am jucat Lord of the rings Isengard unleashed si a fost super. Am fost la multe escape room-uri si acesta a fost probabil cel mai bun! Felicitari!

Dbuggenhout

Isengard Unleashed si Mines of Moria – o experienta LOTR autentica

Ambele camere au fost o experienta surprinzatoare pentru noi, ne-au placut mult muzica si efectele sonore, puzzle-urile necesita forta fizica, dar au fost ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la incercare bratele si mintile! Ne-a placut foarte multe si recomandam din toata inima aceste doua camere.

Emilia V

Am facut o rezervare pentru camera Moria si a fost absolut super! Interesanta si diferita, nu doar lacate obisnuite si coduri numerice, iar atmosfera a fost foarte captivanta. Camera a fost asa de grozava, asa ca am mai fost la inca una imediat dupa.

A doua oara am ales Isengard, o camera buna si ea. A fost un puzzle care totusi parea stricat, asa ca maestrul jocului a trebuit sa activeze urmatorul pas de la distanta, dar in rest totul a fost grozav si captivant, o camera putin diferita.

Bravo!

Emmi K

Isengard Unleashed – cea mai buna camera pe care am jucat-o vreodata, decor fantastic, puzzle-uri istete. Chiar mi-a placut sa ma joc!

Catalina U

Am jucat ambele camere Lord of the rings. Sunt super super bune. Puzzle mecanic. Facut de la zero.

Ar trebui sa fiti un grup de cel putin 3 oameni, ideal 4. Pentru ca unele puzzle-uri necesita forta fizica, v-ar trebui in grup cel putin o persoana mai bine facuta.

Incercati-le, nu veti regreta.

Ada G

„Am jucat acum cateva luni toate camerele de aici, insa azi am revenit pentru cea mai noua camera: The Lord of The Rings! Trebuie spus ca aceasta le intrece pe toate. O camera foarte bine gandita, cu puzzle-uri excelente. Necesita munca in echipa ceea ce face totul mai frumos. Bravo 60 Minutes Escape Rooms!!! Asteptam cu nerabdare alte proiecte la fel de reusite!”

Ana-Maria Sitaru