Black Magic Escape Room

Black Magic Escape Room

Fii vrajitor pentru o ora! Intra in atmosfera camerei Black Magic si traieste una dintre cele mai tari aventuri escape room din Bucuresti!

Cu desaga in spate, calare pe armasar, te indrepti cu groaza catre Padurea Bantuita, unde, intr-o coliba pazita de lilieci turbati si lupi, traieste cea mai temuta creatura de pe fata pamantului: Regina Magiei Negre.

Ai primit porunca de la Rege sa aduci potiunea magica, licoare ce ii va oferi tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Fara viata vei ramane si tu daca nu ii aduci potiunea care il va face nemuritor.

Inaintezi prin padurea deasa, printre jivine si pasari de noapte, cu inima cat un purice.Prin ceata groasa vezi o luminita si stii ca ai ajuns. Astepti ascuns printre tufisuri. Stii ca va pleca sa culeaga ierburi si radacini din Valea Oaselor.

O vezi iesind din cocioaba si te incumeti sa intri. Ai doar o ora pentru a gasi licoarea magica. Nu poti risca sa te prinda, si nici sa nu gasesti potiunea magica. Cu mainile tremurande incepi sa scotocesti printre ulcele, sticlute, ierburi uscate si maruntisuri de tot felul…

Rezerva Black Magic

Dificultate:Nivel automatizare:

Durata joc: 60 minute

Numar jucatori: 2-6 persoane

Varsta recomandata: minimum 10 ani sau 1 adult + copii

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Isengard Unleashed and Mines of Moria – o experienta LOTR autentica

Ambele camere au fost o experienta suprinzatoare pentru noi, ne-au placut mult muzica si efectele sonore, puzzle-urile au necesitat forta, dar erau ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la incercare bratele si mintile! Ne-au placut foarte mult si recomandam cu toata inima aceste 2 camere!

Emilia V

Unul dintre cele mai bune escape room-uri din Bucuresti

Fiind dependenta de escape room-uri si cum am jucat peste 50 de camere pana acum, imi este greu sa gasesc experiente noi si captivante. Majoritatea operatorilor ofera experiente similare. 60 Minutes este unul dintre putinele care se diferentiaza de multime. Camerele au un design frumos, puzzle-urile sunt logice si experienta per total este minunata. Le-am jucat toate camerele si abia astept sa o joc pe cea in pregatire.

Anamaria25757

Mi-a placut foarte mult Moria! Voi veni inapoi sa incerc si Isengard. Am fost cu baiatul meu si chiar i-a placut.

Dana B

Cea mai provocatoare, dar si cea mai satisfacatoare, am iubit-o! Iti antreneaza mintea si iti ofera multa satisfactie.

Stefi

Isengard Unleashed – cea mai buna camera pe care am jucat-o, decor fantastic, puzzle-uri istete. Chiar mi-a placut sa o joc!

Catalina U

Mines of Moria

M-am distrat si a fost o experienta super placuta! Cea mai bine decorata camera pe care am vazut-o in ultima vreme. Puzzle-urile au fost bune si unele dintre ele chiar de o complexitate ridicata 🙂

Cris

Servicii foarte bune. Staff prietenos. Camera Black Magic a fost foarte interesanta si potrivita pentru copii de 12-14 ani.

Raluca A

Ne-am jucat ”prison break” si chiar daca ne-a fost teama de complexitatea ei la inceput, pana la final ne-am distrat 🙂

FellowTraveler233332

O experienta grozava! Ne-am distrat pe cinste! Vom reveni! Gazda foarte draguta si in general un loc placut!

Kariza_Kariza