Termeni si conditii 60 Minutes Escape Room Bucuresti

 

Consimtamant

Subscrisa, 60 MINUTES ESCAPE ROOM SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. C.A. Rosetti nr. 47, demisol, sector 2, telefon 0730 605 056, e-mail: office@60minutes.ro, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numărul J40/15539/2019, CUI 41897893, reprezentata prin Dan Varsa in calitate de beneficiar a adoptat urmatoarea declaratie de consimtamant:

I. Obiectul consimtamantului

Prezentul consimtamant aproba colectarea si procesarea de catre beneficiar a datelor personale ale subiectului

II. Datele colectate

Datele colectate de la subiect sunt urmatoarele:

–          Adresa de e-mail – pentru transmiterea de comunicari, informatii, contract, factura, notificari, informari

–          Numar de telefon – pentru transmiterea de comunicări, notificări de întârziere, oferte, informări

–          Nume, prenume – pentru adresare și contact

 III. Scopul in care va fi utilizat consimtamantul

Datele care fac obiectul prezentei vor fi utilizate strict in urmatoarele scopuri:

–          publicarea pe Internet a faptului ca subiectul a utilizat serviciile companiei, a descrierii acestora. Postarea se va efectua in urmatoarele locatii:

o   siteul web www.60minutes.ro 

o   pagina de Facebook  https://www.facebook.com/60MinutesSmartFun/

–          Transmiterea prin SMS de notificari

–          Efectuarea de apeluri de prezentare a ofertelor/serviciilor/produselor companiei

–          Publicare in panoul portofoliu de clienti aflat in incinta companiei

–          Mentionarea in videoclipurile, imaginile, ofertele si cataloagele tiparite de prezentare ale companiei

IV. Drepturile subiectului

Subiectul este protejat de catre Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, poate interveni cand doreste si poate solicita:

–          informare si consultarea informatiilor vizate

–          actualizarea informatiilor vizate

–          stergerea informatiilor vizate

–          restrictionarea si opunerea in prelucrarea informatiilor vizate

 V. Valabilitate

Prezentul consimtamant este valabil pentru o perioada nelimitata sau pana la retragerea sa.

VI. Declaratie:

Subiectul isi exprima consimtamantul in favoarea beneficiarului cu privire la utilizarea (neremunerata) imaginilor fotografice ale persoanei sale in scopurile descrise mai sus. Utilizarea imaginilor fotografice in alte scopuri decat cele descrise mai sus sau pentru comercializarea prin transferul imaginilor catre alti terti decat cei mentionati este strict interzisa.

Termeni si conditii

 1. Jocurile 60 Minutes Escape Room Bucuresti se bazeaza pe observare atenta, intuitie si deductie logica. Nu necesita abilitati sau cunostinte speciale si nu presupun sub nicio forma utilizarea fortei, a unor cascadorii sau a oricaror metode violente. De asemenea, solutiile puzzle-urilor si codurilor nu implica alterarea mobilierului sau a instalatiilor de incalzire, iluminare sau supraveghere.
 2. La realizarea camerelor de joc au fost luate in calcul si respectate toate masurile de precautie necesare, scenariile necontinand niciun fel de elemente sau obiecte daunatoare participantilor la jocul escape room. Participantii isi asuma in intregime responsabilitatea pentru orice actiune voluntara sau involuntara provocatoare de suferinte fizice sau psihice.
 3. Daunele aduse obiectelor din camera sau camerei in sine pe timpul jocului sunt responsabilitatea participantilor la joc si vor fi reparate sau inlocuite pe cheltuiala acestora.
 4. La joc pot participa echipe de 2 pana la 6 persoane. Copiii cu varste pana la 14 ani trebuie insotiti obligatoriu de cel putin un adult. Minorii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani trebuie sa prezinte, in scris, consimtamantul parintelui sau al tutorelui legal in vederea participarii la joc sau sa fie insotiti de un adult. In cazul nerespectarii a acestor reguli, organizatorii isi rezerva dreptul de a anula rezervarea, fara rambursarea contravalorii acesteia.
 5. In incinta 60 Minutes Escape Room Bucuresti este strict interzis accesul sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Consumul de bauturi alcoolice sau stupefiante precum si fumatul sunt de asemenea strict interzise. In cazul nerespectarii acestor reguli, organizatorii vor anula rezervarea sau vor intrerupe jocul, fara rambursarea contravalorii.
 6. Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului, usa camerei in care se vor afla va fi incuiata. Usa se va deschide si jocul va inceta in maximum 60 de minute de la intrarea in camera, indiferent daca a fost sau nu gasita solutia iesirii din camera. In situatii exceptionale cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta a participantilor, usa poate fi deschisa atat de catre participantii la joc, folosind sistemul de urgenta aflat in interiorul camerei, cat si de catre personalul 60 Minutes Escape Room.
 7. Participantii inteleg si accepta faptul ca derularea jocului poate fi urmarita de catre organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video a participantilor este folosita exclusiv pentru buna derulare a jocului.
 8. Persoanele cu o stare de sanatate ce ar putea fi afectata negativ de petrecerea unui timp de 60 de minute intr-un spatiu inchis sunt sfatuite sa nu participe la joc. 60 Minutes Escape Room Bucuresti nu isi asuma raspunderea pentru participarea la joc a persoanelor respective.
 9. Inregistrarea video sau fotografierea sunt strict interzise. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori, fara rambursarea contravalorii acestuia.
 10. Rezervarile se pot face atat online cat si telefonic. In ambele cazuri, rezervarea va fi confirmata printr-un e-mail care contine detaliile cu privire la rezervare si posibilitatea de modificare sau anulare. In cazul in care nu ati primit e-mail de confirmare, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0730 60 50 56 sau prin e-mail la adresa office@60minutes.ro.
 11. Anularea sau modificarea unei rezervari se poate face cu cel putin 24 ore inainte de ora jocului.
 12. Este recomandat sa ajungeti cu 15 minute inainte de ora rezervarii, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj.
 13. Intarzierea cu mai mult de 15 minute duce la anularea rezervarii, fara ramburasarea contravalorii.
 14. Bunurile personale pe care le aveti asupra dumneavoastra vor fi lasate in vestiare special amenajate.