Prețuri

Fiecare din jocurile 60minutes are un tarif diferit, la care se adaugă un preț fix de 40 RON/ persoană.

Pentru a calcula prețul final, vă rugăm consultați tabelul de mai jos:

Black Magic

Isengard Unleashed

Prison Break

Mines of Moria

I Spy

Rezervă o cameră

Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, puteți solicita ofertă personalizată. Ne puteți contacta la office@60minutes.ro sau telefonic la 0730605056.

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

A fost o experiență minunată. Ne-am distract cu toții încercând să descoperim indicii și să unim punctele. O recomand!

Anna W

The Lord of The Rings

O experiență grozavă de evadare. Am reușit să evadăm din cameră și să rezolvăm toate enigmele. Ai nevoie de ceva forță ca să muți obiectele prin cameră.

Rlarry

Ne-am jucat Lord of the Rings – Mines of Moria și a fost una dintre cele mai bune experiențe pentru noi la nivel de escape room.

Cosmin N

Jocuri foarte bune, ne-am distrat super mult. Echipa este de ajutor. Am fost un grup mare și ne-am rezervat 3 camere. Jocul Prison break este foarte bun și provocator.

Adrian P

Prison Break

A fost prima noastră experiență și ne-a plăcut la nebunie! Abia așteptăm să descoperim și altă cameră. Staff-ul ne-a ajutat și a fost foarte drăguț!

Anamaria M

5 cuvinte: muncă în echipă, interactiv, surprinzător. Fiecare dintre noi a trebuit să rezolve ceva și să dea tot ce poate pentru a rezolva unele puzzle-uri. Super experiență!

Florina M

Lord of the rings

A fost prima mea experiență și pur și simplu m-a uimit. Am fost 4 persoane și niciunul dintre noi nu s-a plictisit, fiecare a trebuit să facă ceva. Staff-ul a fost foarte prietenos. Mă voi întoarce cât pot de repede pentru celelalte camere.

Ruxandra P

Camera cu tematică LotR este peste toate celelalte camere pe care le-am făcut până acum. O recomand, dar este complicată!

Katie H

Foarte bună pentru munca în echipă, ne-am distrat de minune. O recomand cu căldură! Am încercat Prison Break și Lord of the Rings.

Alexandra Patri... P

„Scenarii bune, unul dintre cele mai bune escape room-uri. 15 prieteni, 4 camere, 2 ore de distracție. Tipii de la recepție au fost foarte prietenoși și amabili.”

Silviu H