Prețuri

Fiecare din jocurile 60minutes are un tarif diferit, la care se adaugă un preț fix de 40 RON/ persoană.

Pentru a calcula prețul final, vă rugăm consultați tabelul de mai jos:

Black Magic

Isengard Unleashed

Prison Break

Mines of Moria

I Spy

Rezervă o cameră

Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, puteți solicita ofertă personalizată. Ne puteți contacta la office@60minutes.ro sau telefonic la 0730605056.

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„De departe cel mai bun joc de tip escape room pe care l-am jucat. Am încercat mai multe jocuri escape room în Bucuresti, dar acesta este cel la care voi reveni – curând, sper. O experiență extraordinară!”
Cristian P
„Fun, fun, fun. Acesta este cel mai bun loc dacă te gândești la escape room-uri. Am fost acolo recent și trebuie să recunosc că este extraordinar!”
Georgiana M
„Unul dintre cele mai bune escape room-uri pe care le-am jucat. Ține-ți-o tot așa! Abia aștept să joc celelalte două camere!”
Valentin T
„Super tare, am încercat Prison Break și Black Magic. Am simțit că poveștile sunt reale, am trăit emoții pe tot parcursul jocului. Mi se pare pe departe cel mai reușit Escape Room din București. Recomand cu drag tuturor.”
Ghiță Daniel Răzvan
„Cel mai tare escape room din Bucureşti!!!!! Toate camerele sunt pline de mister.””
Matei Morea
„Timp petrecut extraordinar, camere deștepte, personal dedicat. Camerele sunt surprinzătoare, cu o mulțime de detalii neașteptate și cu povești unice. Spațiul este mare, potrivit pentru petreceri.”
Sebastian M
„Scenarii bune, unul dintre cele mai bune escape room-uri. 15 prieteni, 4 camere, 2 ore de distracție. Tipii de la recepție au fost foarte prietenoși și amabili.”
Silviu H
„A fost prima experiență de acest gen și am fost plăcut surprinsă. Am reușit să mă deconectez de la realitate și să mă simt ca un personaj dintr-un basm/ film/ poveste. A fost distractiv, misterios și greu (în sensul bun al cuvântului), dar cred că fără indiciile primite de la voi nu am fi reușit să ieșim.”
Florenta Gata
„Camerele sunt realizate de proprietarul afacerii, ceea ce însemnă că este dedicat acestei activități. Prison Break a fost prima cameră pe care am jucat-o, apoi am revenit pentru celelalte camere. Și de un an sunt prieten cu proprietarul. Este un tip cu „o minte sclipitoare”. Cred că 60 Minutes este în top 10 ESCAPE ROOMS din ROMANIA!!! Așteptăm noi provocări :)”
Max S

A fost o experiență foarte plăcută!

Camera este plină de surprise și veți petrece timp de calitate cu prietenii, de care vă veți aminti cu siguranță mult timp. Dacă aveți curajul să intrați în Moria, pregătiți-vă! Un va fi ușor deloc și va trebui să acționați rapid,  să aveți îndemânare și un simț ascuțit al observației. Recomandat pentru profesioniștii în escape room-uri!

MiTiti

Distracție excelentă în camera „Mines of Moria”

Gazdele au fost foarte prietenoase și dornice să ofere ajutor, iar camera (Mines of Moria) a fost foarte distractivă, cu mai multe compartimente și cu câteva puzzle-uri provocatoare, care necesită dexteritate și muncă în echipă. Decorul, camerele și lumina slabă chiar îți dau impresia că ești într-un labirint. Mi-a plăcut faptul că se lucrează în echipă și prefer acest tip de joc celor în care pur și simplu un grup de oameni încearcă să rezolve puzzle-uri diferite (aici unele puzzle-uri pot fi rezolvate doar cu ajutorul unei persoane în plus). Dintre toate escape room-urile pe care le-am încercat până acum, acesta ne-a făcut să lucrăm cel mai bine în echipă. Ne vom întoarce să încercăm și celelalte camere.

Crina C

Distracție pentru 60′

Ne-am distrat excellent în camera Lord of the Rings. A fost foarte interesant. Probabil că acesta este cel mai bun escape room din București.

Sorana M