Preturi

Fiecare din jocurile 60 Minutes Escape Room are un tarif diferit, la care se adauga un pret fix de 50 RON/ persoana.

Pentru a calcula pretul final, va rugam consultati tabelul de mai jos:

Black Magic

Isengard Unleashed

Prison Break

Mines of Moria

Rezerva o camera

Pretul fiecarui joc este direct proportional cu efortul depus pentru dezvoltarea și implementarea acelui scenariu.

Pentru evenimente (petreceri, team building, etc) ne puteti solicita oferta personalizata la office@60minutes.ro sau telefonic la 0730605056.

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

A fost o experienta minunata. Ne-am distract cu totii incercand sa descoperim indicii si sa unim punctele. O recomand!

Anna W

The Lord of The Rings

O experienta grozava de evadare. Am reusit sa evadam din camera si sa rezolvam toate enigmele. Ai nevoie de ceva forta ca sa muti obiectele prin camera.

Rlarry

Ne-am jucat Lord of the Rings – Mines of Moria si a fost una dintre cele mai bune experiente pentru noi la nivel de escape room.

Cosmin N

Jocuri foarte bune, ne-am distrat super mult. Echipa este de ajutor. Am fost un grup mare si ne-am rezervat 3 camere. Jocul Prison break este foarte bun si provocator.

Adrian P

Prison Break

A fost prima noastra experienta si ne-a placut la nebunie! Abia asteptam sa descoperim si alta camera. Staff-ul ne-a ajutat si a fost foarte dragut!

Anamaria M

5 cuvinte: munca in echipa, interactiv, surprinzator. Fiecare dintre noi a trebuit sa rezolve ceva si sa dea tot ce poate pentru a rezolva unele puzzle-uri. Super experienta!

Florina M

Lord of the rings

A fost prima mea experienta si pur si simplu m-a uimit. Am fost 4 persoane si niciunul dintre noi nu s-a plictisit, fiecare a trebuit sa faca ceva. Staff-ul a fost foarte prietenos. Ma voi intoarce cat pot de repede pentru celelalte camere.

Ruxandra P

Camera cu tematica LotR este peste toate celelalte camere pe care le-am facut pana acum. O recomand, dar este complicata!

Katie H

Foarte buna pentru munca in echipa, ne-am distrat de minune. O recomand cu caldura! Am incercat Prison Break si Lord of the Rings.

Alexandra Patri... P

„Scenarii bune, unul dintre cele mai bune escape room-uri. 15 prieteni, 4 camere, 2 ore de distractie. Tipii de la receptie au fost foarte prietenosi si amabili.”

Silviu H