Prison Break Escape Room

Prison Break Room Escape

Tu poți evada din pușcărie? Te așteptăm la Prison Break, una dintre cele mai tari experiențe room escape din București!

Deschizi ochii și nu recunoști peisajul. Nimic nu este familiar. Două paturi suprapuse, o toaletă într-un colt și gratii la ușă. GRATII?!?!?! Te cuprinde panica, inima îți bubuie în piept și speri că e doar un vis. Închizi ochii și aștepți să te trezești. Te trezește însă vocea prietenului tău care te strigă panicat. Nu, nu visați! Sunteți la pușcărie! 

Confuzia se instalează, încerci să îți amintești cum ai ajuns la pușcărie. Îți amintești fragmente de conversații și imagini. Nimic nu are sens. Nu accepți ideea. Nu poți sta aici. Trebuie să faci ceva. Trebuie să evadezi! 

Unde sunt ceilalți? Trebuie să îi anunți, să faceți un plan. Veți evada împreună sau deloc. Toți pentru unul, unul pentru toți! Nu aveți timp de așteptat. Este singura voastră șansă. Într-o oră veți fi transferați într-o pușcărie de maximă securitate. Doar 60 de minute aveți la dispoziție să evadați. Adrenalina pompează, inima bate puternic. Trebuie să existe o cale. Începeți să căutați indicii, orice vă poate folosi. Numărătoarea inversă a început.

Tic, tac…tic, tac…

Rezervă Prison Break

Dificultate:Nivel automatizare:

Durată joc: 60 minute

Număr jucători: 2-6 persoane

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Foarte faină camera Prison Break! Diferită și interesantă! O recomand în special celor cu spirit de echipă!”
Giorgiana Ungureanu

„Cea mai bună experiență. Am încercat camera Prison Break, care a fost cea mai amuzantă experiență la un escape room. Foarte inventivă și enigmatică”

ClaudiaND55

Foarte frumos și puțin dificil. E nevoie de instincte bune, logică și abilități. Recomand pentru relaxare și distracție

Dliana2000

Am încercat Prison Break și am trăit o aventură plină de adrenalină: decorul și elementele bine alese creează o experiență extrem de realistă! Trebuie să te porți și să gândești ca un prizonier ca să găsești soluții 🙂 O recomand cu căldură și abia aștept să revin pentru camera Black Magic!

Mirela Badalan

Gameplay excepțional în Prison Break. Am mai stat de vorbă cu gazda încă o oră după joc, ceea ce a fost foarte plăcut. Ne vom întoarce curând pentru Black Magic.

Franciska Vaida

O experiență plăcută, diferită de alte escape room-uri pe care le-am făcut în trecut. Sigur o vom încerca din nou în viitor!

Ciro C

Prison Break e o cameră pe gustul meu, ieșită din comun și care introduce un model de escape nemaivăzut altundeva. Felicitări pentru decor și experiența frumoasă de gameplay!

Bogdy Padu