Prison Break Escape Room Bucuresti

Prison Break Escape Room

Tu poti evada din puscarie? Te asteptam la Prison Break, una dintre cele mai tari experiente escape room din Bucuresti!

Deschizi ochii si nu recunosti peisajul. Nimic nu este familiar. Doua paturi suprapuse, o toaleta intr-un colt si gratii la usa. GRATII?!?!?! Te cuprinde panica, inima iti bubuie in piept si speri ca e doar un vis. Inchizi ochii si astepti sa te trezesti. Te trezeste insa vocea prietenului tau care te striga panicat. Nu, nu visati! Sunteti la puscarie!

Confuzia se instaleaza, incerci sa iti amintesti cum ai ajuns la puscarie. Iti amintesti fragmente de conversatii si imagini. Nimic nu are sens. Nu accepti ideea. Nu poti sta aici. Trebuie sa faci ceva. Trebuie sa evadezi!

Unde sunt ceilalti? Trebuie sa ii anunti, sa faceti un plan. Veti evada impreuna sau deloc. Toti pentru unul, unul pentru toti! Nu aveti timp de asteptat. Este singura voastra sansa. Intr-o ora veti fi transferati intr-o puscarie de maxima securitate. Doar 60 de minute aveti la dispozitie sa evadati. Adrenalina pompeaza, inima bate puternic. Trebuie sa existe o cale. Incepeti sa cautati indicii, orice va poate folosi. Numaratoarea inversa a inceput.

Tic, tac… tic, tac…

Rezerva Prison Break

Dificultate:Nivel automatizare:

Durata joc: 60 minute

Numar jucatori: 2-6 persoane

Varsta recomandata: minimum 10 ani sau 2 adulti + copii

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Foarte faina camera Prison Break! Diferita si interesanta! O recomand in special celor cu spirit de echipa!”

Giorgiana Ungureanu

„Cea mai buna experienta. Am incercat camera Prison Break, care a fost cea mai amuzanta experienta la un escape room. Foarte inventiva si enigmatica”

ClaudiaND55

Foarte frumos si putin dificil. E nevoie de instincte bune, logica si abilitati. Recomand pentru relaxare si distractie.

Dliana2000

Am incercat Prison Break si am trait o aventura plina de adrenalina: decorul si elementele bine alese creeaza o experienta extrem de realista! Trebuie sa te porti si sa gandesti ca un prizonier ca sa gasesti solutii 🙂 O recomand cu caldura si abia astept sa revin pentru camera Black Magic!

Mirela Badalan

Gameplay exceptional in Prison Break. Am mai stat de vorba cu gazda inca o ora dupa joc, ceea ce a fost foarte placut. Ne vom intoarce curand pentru Black Magic.

Franciska Vaida

O experienta placuta, diferita de alte escape room-uri pe care le-am facut in trecut. Sigur o vom incerca din nou in viitor!

Ciro C

Prison Break e o camera pe gustul meu, iesita din comun si care introduce un model de escape nemaivazut altundeva. Felicitari pentru decor si experienta frumoasa de gameplay!

Bogdy Padu