Prison Break Escape Room

Prison Break Room Escape

Tu poți evada din pușcărie? Te așteptăm la Prison Break, una dintre cele mai tari experiențe room escape din București!

Deschizi ochii și nu recunoști peisajul. Nimic nu este familiar. Două paturi suprapuse, o toaletă într-un colt și gratii la ușă. GRATII?!?!?! Te cuprinde panica, inima îți bubuie în piept și speri că e doar un vis. Închizi ochii și aștepți să te trezești. Te trezește însă vocea prietenului tău care te strigă panicat. Nu, nu visați! Sunteți la pușcărie! 

Confuzia se instalează, încerci să îți amintești cum ai ajuns la pușcărie. Îți amintești fragmente de conversații și imagini. Nimic nu are sens. Nu accepți ideea. Nu poți sta aici. Trebuie să faci ceva. Trebuie să evadezi! 

Unde sunt ceilalți? Trebuie să îi anunți, să faceți un plan. Veți evada împreună sau deloc. Toți pentru unul, unul pentru toți! Nu aveți timp de așteptat. Este singura voastră șansă. Într-o oră veți fi tranferați într-o pușcărie de maximă securitate. Doar 60 de minute aveți la dispoziție să evadați. Adrenalina pompează, inima bate puternic. Trebuie să existe o cale. Începeți să căutați indicii, orice vă poate folosi. Numărătoarea inversă a început.

Tic, tac…tic, tac…

Rezervă Prison Break


Dificultate:

75-mic

Număr jucători: 2-6 persoane

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Prison Break este o cameră așa cum îmi place mie, ieșită din comun și care introduce un model de escape așa cum nu vezi nicăieri. Felicitări pentru decor și experiența de joc frumoasă!”
Bogdy Padu
„Game play excepțional în Prison Break. Gazda ne-a făcut să mai stăm o oră de vorbă după joc, ceea ce a fost foarte plăcut. Revenim curând pentru Black Magic.”
Franciska Vaida
„Noi am încercat Prison Break! Experiența a fost foarte plăcută, celulele și jocul în sine bine gândite, am avut parte de suspans și muuultăăă distracție! Recomand tuturor, activitățile pe care le veți încerca aici sunt interactive, stimulează gândirea și am observat că se implică și distrează chiar și cei care erau sceptici înainte să încerce joculețele! Toată lauda și pentru organizarea și calitatea serviciilor acestor oameni (modalitatea de a rezerva camere/ joculețe, asistența pe durata jocului, amabilitate). Multumim, vom reveni cu siguranță!”
Gabriela Balau
„Prima mea experiență „prison break” a întrecut așteptările. Genială construcția jocului. Abia aștept să vin în camera Black Magic.”
Alexandra Igrec
„Am fost la Prison Break, mi-a plăcut atât decorul cât și modul în care a fost gândită camera. Recomand oricărei persoane, mai ales celor interesate de tema „viața în pușcărie”. Contra? Că nu este spațiul mai mare și provocarea de durată mai lungă :D.”
Adelin Cazan
„Prison break este probabil una dintre cele mai bine gândite camere pe care am jucat-o până acum. Decorul este foarte bun!”
Andrei Tudoran
„Am încercat Prison Break și am trăit o aventură plină de adrenalină: decorul și elementele ingenios alese crează o experiență extrem de realistă! Trebuie să te pui în pielea și mintea unui condamnat ca să găsești soluțiile:) recomand cu drag și abia aștept să mă întorc aici pentru Black Magic Escape Room!”
Mirela Badalan
„Prison Break,am găsit o metodă unică de a rezolva camera :))) Singurii care au rezolvat-o altfel. Baftă tuturor care se vor duce, staff prietenos atmosferă super, fain gândit, curat.”
Sora Mihai Valentin
„Foarte faină camera Prison Break! Diferită și interesantă! O recomand în special celor cu spirit de echipă!”
Giorgiana Ungureanu
„Weekend-ul trecut ( 10-11 Decembrie 2016) am scăpat din LoTR Mines of Moria și Prison Break. O experiență superbă într-un loc excepțional. Mulțam 60 Minutes! Sunteți niște oameni minunați.”
Bogdan Cristian Velcovici
„Cea mai bună experiență. Am încercat camera Prison Break, care a fost cea mai amuzantă experiență la un escape room. Foarte inventivă și enigmatică”
ClaudiaND55