The Lord of The Rings Escape Room

The Lord of The Rings – Mines of Moria

Rivendell, orașul elfilor, a ramas de mult în urmă. Maleficul Saruman v-a împins pe drumuri primejdioase.

Pipăi buzunarul de la piept, să te asiguri că e in siguranță. Da, inelul este în siguranță. Mai aveți drum lung de bătut până în Mordor, locul unde veți distruge inelul în flăcările muntelui Doom.

Ați ajuns la ușa lui Durin, intrarea în Moria, palatul dwarfilor, săpat adânc în inima muntelui. Deschideți ușa și intrați. Pe jos zac rămășițele dwarfilor. Orcii lui Saruman au ucis tot ce le-a stat în cale. Neobservați trebuie să traversați muntele cât mai repede posibil. Demoni străvechi și orci stăpânesc acum minele din Moria.

Temători înaintați spre inima muntelui. Nu mai e cale de întors.

Rezervă Mines of Moria

Dificultate:

85-mic

Număr jucători: 3-6 persoane

Copiii sub 15 ani pot participa doar dacă sunt însoțiți de 2 adulti.

Atenție! În această cameră, mersul piticului este obligatoriu. 🙂

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

„Am fost la ultima cameră deschisă de 60 Minutes Escape Room, LOTR Mines of Moria. O experiență de escape room pe gustul meu ce începe încă înainte de a păși în cameră. Decor și puzzle-uri lucrate meticulos ce îți testează atât imaginația și gândirea, cât și îndemânarea. Recomand a fi jucată după celelalte camere operate de 60 Minutes Escape Room Bucuresti.”
CT Cezar
„Am jucat acum câteva luni toate camerele de aici, însă azi am revenit pentru cea mai nouă cameră: The Lord of The Rings! Trebuie spus că aceasta le întrece pe toate. O cameră foarte bine gândită, cu puzzle-uri excelente. Necesită muncă în echipă ceea ce face totul mai frumos. Bravo 60 Minutes Escape Rooms!!! Așteptăm cu nerăbdare alte proiecte la fel de reușite!”
Ana-Maria Sitaru
„Am jucat azi Lord of the Rings – una dintre cele mai bune camere pe care le-am făcut până acum (dacă nu chiar cea mai bună și pot să zic că am termen de comparație ~ 15 camere jucate până acum). Felicitări pentru ingeniozitate, inteligență, măiestrie tehnică, mister, surprize, adrenalină…și lista poate continua. Jos pălăria!”
Diaconu Dan
„Am jucat ultima cameră. Lord of The Rings. EXCELENTĂ. Din seria (restrânsă deocamdată) camerelor care duc genul escape la următorul nivel în România! Felicitări!”
Andrei Huțuleac
„După muncă și rasplată. The Lord of The Rings – Mines of Moria este cea mai frumoasă și ingenioasă cameră dintre cele pe care le-am jucat (aproximativ 50). Ne-a surprins mult și placut, o să vedeți dupa ce intrați!”
Silvia Greu
„Cea mai frumoasă experiență, mai ales la Lord Of The Rings. Cu siguranță voi mai trece pe acolo.”
Alex Savin
„Așa este, cea mai tare cameră ! Deșteaptă, distractivă, diferită, grea, multe puzzle-uri… Noi ne-am simțit foarte bine. Preferata mea acum:)”
Genny
„Tare, tare, tare, foarte tare… cea mai tare!”
Mihai
„Pur și simplu extraordinar! Am fost și la alte escape room-uri înainte, dar acesta este, în opinia noastră, cel mai bun de până acum. Am încercat camera „Mines of Moria”, care este cea mai grea dintre cele pe care le au. A fost interesantă, plină de efecte, puzzle-urile sunt diferite de cele pe care le-am văzut până acum și chiar reușesc să te țină conectați la joc. Personalul este foarte amabil și primitor. Și prețurile sunt foarte bune.”
Adriana I
„Nu ratați Mines of Moria! Cea mai nouă cameră de la 60 Minutes este una dintre cele mai bune escape room-uri din Bucuresti în acest moment! Și acest lucru nu este ușor. Puzzle-urile sunt destul de dificile, dar sunt extrem de bine realizate și sunt foarte potrivite temei. Apropo, va trebui să vă folosiți și mușchii pentru a le rezolva. Tehnologie este din abundență în camera, deși acest lucru ar putea să nu fie evident imediat. Decorul este trăznet și ridică standardele pentru viitoarele proiecte.”
Licu321
„Idei excelente. Suntem un grup de prieteni care au fost la multe escape room-uri, și acesta este cel mai bun. Am încercat doar o cameră, The Lord of The Rings și este foarte bine realizată și gândită. Vom reveni cu siguranță pentru a încerca și alte camere. Vă mulțumim!”
tedfilion