The Lord of The Rings Escape Room

The Lord of The Rings – Mines of Moria

Rivendell, orașul elfilor, a ramas de mult în urmă. Maleficul Saruman v-a împins pe drumuri primejdioase.

Pipăi buzunarul de la piept, să te asiguri că e in siguranță. Da, inelul este în siguranță. Mai aveți drum lung de bătut până în Mordor, locul unde veți distruge inelul în flăcările muntelui Doom.

Ați ajuns la ușa lui Durin, intrarea în Moria, palatul dwarfilor, săpat adânc în inima muntelui. Deschideți ușa și intrați. Pe jos zac rămășițele dwarfilor. Orcii lui Saruman au ucis tot ce le-a stat în cale. Neobservați trebuie să traversați muntele cât mai repede posibil. Demoni străvechi și orci stăpânesc acum minele din Moria.

Temători înaintați spre inima muntelui. Nu mai e cale de întors.

Rezervă Mines of Moria

Dificultate:

Nivel automatizare:

Durată joc: 60 minute

Număr jucători: 3-6 persoane

LOTR – Mines of Moria este un escape room ce presupune interacțiune fizică intensă. Nu înlocuiește mersul la sala de sport, dar este posibil ca lupta cu hoardele de orci să te ostenească. 🙂

Copiii sub 15 ani pot participa la joc doar dacă sunt însoțiți de cel puțin 2 adulți.

Ce spun clienții noștri

Nu ești încă convins? Citește părerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Super amenajare și locație!

Am fost prima dată aici – la Lord of the Rings Mines of Moria și mă gândesc să vin și la celelalte camere. Mi-a plăcut idea cu temele, iar locul reușește să te transpună în poveste. Captivant, imprevizibil și provocator. Alt plus, sistemele mecanice funcționau complet. În ceea ce privește facilitățile, aveau dulapuri și multe dintre camere aveau aer condiționat, un lucru pe care l-aș recomanda, poate un dispenser de apă ca să te răcorești înainte și după jocuri 🙂

Andreea

Ne-am jucat una dintre camerele Lord of the rings și a fost super. A fost nevoie de multă muncă în echipă. Ne-a plăcut mult experiența.

Ruxandra V

Mines of Moria

A fost distractiv și o experiență plăcută! Cel mai bine decorat escape room pe care l-am văzut în ultima vreme. Puzzle-urile au fost frumoase și unele dintre ele foarte complexe.

Cris

Isengard Unleashed și Mines of Moria – o experiență LOTR autentică

Ambele camere au fost o experiență surprinzătoare pentru noi, ne-au plăcut mult muzica și efectele sonore, puzzle-urile necesită forță fizică, dar au fost ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la încercare brațele și mințile! Ne-a plăcut foarte multe și recomandăm din toată inima aceste două camere.

Emilia V

5 camere, un loc și o experiență foarte frumoase, potrivit pentru petreceri de copii/adolescenți sau pentru când îți dorești să încerci ceva nou

Paul

Am fost în cea mai recentă cameră deschisă de 60 Minutes Escape Room, LOTR Mines of Moria. O experiență de escape room pe gustul meu, care începe chiar de dinainte să pășești înăuntru. Decor și puzzle-uri realizate meticulos, care îți testează atât imaginația și gândirea, cât și îndemânarea. Recomand să fie jucată după celelalte camere de la 60 Minutes Escape Room București.

CT Cezar

Este într-adevăr cea mai bună cameră! Isteață, distractivă, diferită, grea, multe puzzle-uri… Ne-am distrat foarte bine. Este favorita mea acum 🙂

Genny

Mi-a plăcut foarte mult Moria! Mă voi întoarce să încerc și Isengard. Am fost cu fiul meu și chiar i-a plăcut.

Dana B

Camera chiar te introduce în universul LOTR.

Nivelul de automatizare și mecanizare este 10/10.

Ciprian F