The Lord of The Rings Escape Room

The Lord of The Rings – Mines of Moria

Rivendell, orasul elfilor, a ramas de mult in urma. Maleficul Saruman v-a impins pe drumuri primejdioase.

Pipai buzunarul de la piept, sa te asiguri ca e in siguranta. Da, inelul este in siguranta. Mai aveti drum lung de batut pana in Mordor, locul unde veti distruge inelul in flacarile muntelui Doom.

Ati ajuns la usa lui Durin, intrarea in Moria, palatul dwarfilor, sapat adanc in inima muntelui. Deschideti usa si intrati. Pe jos zac ramasitele dwarfilor. Orcii lui Saruman au ucis tot ce le-a stat in cale. Neobservati trebuie sa traversati muntele cat mai repede posibil. Demoni stravechi si orci stapanesc acum minele din Moria.

Tematori inaintati spre inima muntelui. Nu mai e cale de intors.

Rezerva Mines of Moria

Dificultate:

Nivel automatizare:

Durata joc: 60 minute

Numar jucatori: 3-6 persoane

Varsta recomandata: minimum 15 ani (neinsotiti de adulti) sau 2 adulti + copii

LOTR – Mines of Moria este un escape room ce presupune interactiune fizica intensa. Nu inlocuieste mersul la sala de sport, dar este posibil ca lupta cu hoardele de orci sa te osteneasca. ?

Copiii sub 15 ani pot participa la joc doar daca sunt insotiti de cel putin 2 adulti.

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Super amenajare si locatie!

Am fost prima data aici – la Lord of the Rings Mines of Moria si ma gandesc sa vin si la celelalte camere. Mi-a placut idea cu temele, iar locul reuseste sa te transpuna in poveste. Captivant, imprevizibil si provocator. Alt plus, sistemele mecanice functionau complet. In ceea ce priveste facilitatile, aveau dulapuri si multe dintre camere aveau aer conditionat, un lucru pe care l-as recomanda, poate un dispenser de apa ca sa te racoresti inainte si dupa jocuri 🙂

Andreea

Ne-am jucat una dintre camerele Lord of the rings si a fost super. A fost nevoie de multa munca in echipa. Ne-a placut mult experienta.

Ruxandra V

Mines of Moria

A fost distractiv si o experienta placuta! Cel mai bine decorat escape room pe care l-am vazut in ultima vreme. Puzzle-urile au fost frumoase si unele dintre ele foarte complexe.

Cris

Isengard Unleashed si Mines of Moria – o experienta LOTR autentica

Ambele camere au fost o experienta surprinzatoare pentru noi, ne-au placut mult muzica si efectele sonore, puzzle-urile necesita forta fizica, dar au fost ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la incercare bratele si mintile! Ne-a placut foarte multe si recomandam din toata inima aceste doua camere.

Emilia V

5 camere, un loc si o experienta foarte frumoase, potrivit pentru petreceri de copii/adolescenti sau pentru cand iti doresti sa incerci ceva nou

Paul

Am fost in cea mai recenta camera deschisa de 60 Minutes Escape Room, LOTR Mines of Moria. O experienta de escape room pe gustul meu, care incepe chiar de dinainte sa pasesti inauntru. Decor si puzzle-uri realizate meticulos, care iti testeaza atat imaginatia si gandirea, cat si indemanarea. Recomand sa fie jucata dupa celelalte camere de la 60 Minutes Escape Room Bucuresti.

CT Cezar

Este intr-adevar cea mai buna camera! Isteata, distractiva, diferita, grea, multe puzzle-uri… Ne-am distrat foarte bine. Este favorita mea acum 🙂

Genny

Mi-a placut foarte mult Moria! Ma voi intoarce sa incerc si Isengard. Am fost cu fiul meu si chiar i-a placut.

Dana B

Camera chiar te introduce in universul LOTR.

Nivelul de automatizare si mecanizare este 10/10.

Ciprian F