Petreceri copii si Evenimente la Escape Room Bucuresti

Cu patru camere la dispozitia voastra, o receptie imensa amenajata in stil medieval si o organizare impecabila, distractia este garantata! 

Petreceri

De ce sa alegi o simpla sala de evenimente, cand poti sa organizezi o petrecere iesita din comun, de care toti invitatii tai isi vor aduce aminte cu placere mult timp? Daca alegi sa organizezi o petrecere la Escape Room 60 Minutes, stii cu siguranta ca prietenii sau colegii tai se vor simti bine ore intregi. Jocurile provocatoare ii vor captiva pe participanti, iar noi vom avea grija ca toata lumea sa fie implicata si sa se simta excelent!

Team Building-uri

Jocurile tip escape room sunt ideale si pentru team building-uri. Vreti sa evadati? Atunci trebuie sa lucrati in echipa, sa va organizati, sa comunicati si sa ganditi creativ. Si, cum putina competitivitate nu strica, va propunem sa formati echipe si sa incercati sa evadati cat mai repede din camere. Sa vedem… Ce echipa functioneaza cel mai bine?

Organizarea unui team building la escape room este o alegere excelenta si pentru ca implica un efort mic si un buget redus. Nu mai trebuie sa inventati jocuri de echipa si nici sa investiti in crearea acestora. Noi le avem deja. Decorurile si atmosfera din camere scot participantii din cotidian si le ofera o experienta unica. In receptia noastra generoasa puteti discuta in liniste si puteti organiza si alte activitati.

Contacteaza-ne pentru a organiza impreuna un eveniment de neuitat!

Contacteaza-ne

Ce spun clientii nostri

Nu esti inca convins? Citeste parerea echipelor care au jucat camerele 60 Minutes Escape Room Bucuresti!

Sunt manager de resurse umane in cadrul unei companii cu o echipa formata din 19 persoane. Recunosc ca atunci cand se pune problema de a organiza un team building sunt mereu destul de stresata, deoarece trebuie sa gasesc o locatie pe placul tuturor, sa gasesc sau sa inventez joculete interesante, care sa capteze interesul colegilor, lucru care nu este tocmai usor. Anul acesta m-a salvat 60 Minutes 🙂 Locatia a fost perfecta pentru nevoile unui grup de aceasta dimensiune. Colegii au jucat, pe rand, toate camerele, am putut face si competitii si ne-am atins scopul final – acela de a exersa lucrul in echipa – intr-un mod mult mai distractiv decat am fi facut-o in orice alt loc. Decorurile sunt senzationale, jocurile sunt amuzante si este foarte mult loc la receptie pentru a socializa. Toata lumea a avut doar cuvinte de lauda. Multumesc, 60 Minutes si recomand tuturor celor care doresc o locatie deosebita pentru un team building 🙂

Mihaela C

Mi-a placut foarte mult Moria! Ma voi intoarce sa incerc si Isengard. Am fost cu fiul meu si chiar i-a placut.

Dana B

O modalitate excelenta de a exersa munca in echipa

Ne-am incercat norocul si ne-am testat abilitatile in camera „The Lord of the Rings”. Decorul este realizat astfel incat sa semene cu o pestera intunecata si dupa cateva minute uiti unde esti si intri cu adevarat in joc. Am jucat intr-un grup de 5 prieteni si chiar si pentru noi, care suntem o echipa de jucatori escape room cu experienta medie si cu cateva camera rezolvate la active, puzzle-urile au fost suficient de dificile. Jocul este facut in asa fel incat este necesar sa lucrezi in perechi pentru a putea trece la pasul urmator. Va recomand sa mergeti si sa va distrati. Atentie! Va trebui sa va strecurati prin spatii mici si intunecoase, asa cum faceau hobitii in carti si filme.

Aurelian V

Servicii foarte bune. Staff prietenos. Camera Black Magic a fost foarte interesanta si potrivita pentru copii de 12-14 ani.

Raluca A

Foarte interesanta si isteata amenajarea.

Au 5 camere cu teme complet diferite. Noi am fost in doua si ambele erau facute cu mare atentie la detalii, iar materialele folosite erau de calitate. Camerele – prison si camera vrajitoarei – erau amenajate foarte frumos si chiar aveai nevoie de o echipa care sa te ajute pentru a rezolva situatia.

Marius C

Isengard Unleashed and Mines of Moria – o experienta LOTR autentica

Ambele camere au fost o experienta surprinzatoare pentru noi, ne-au placut mult muzica si efectele sonore, puzzle-urile necesitau forta fizica, dar erau ingenioase, unele dintre ele chiar ne-au pus la incercare bratele si mintile! Ne-a placut foarte mult si recomandam cu toata inima aceste 2 camere.

Emilia V

Lord of the Rings

O camera fantastica!!! Am venit aici cu asteptari foarte ridicate si chiar a meritat! Foarte provocatoare, felicitari celor care au realizat-o. Incercati, nu veti fi dezamagiti!

Iulia P